Plánujete svatbu a nemáte prozatím přesnou představu, kde ji uskutečníte? Pak bychom vám mohli poradit a navrhnout některá zajímavá řešení, které byste možná ani neuvažovali a nevíte o nich.

odstavené letadlo

Horská chata – mnoho lidí si dnes pronajímá horské chalupy. Pronajmou si objekt celý pro několik rodin najednou a mají jej k dispozici na celý týden či čtrnáct dnů. Výhodou horských chalup je zpravidla úžasný výhled do krajiny a právě výhled je to, co činí pobyt v horském terénu atraktivním. Horskou chatu můžete využít i pro uspořádání svatby. Pronajmete ji celou pro všechny svatebčany, zajistíte jim tu ubytování a pro samotnou svatební oslavu se vám může hodit pronájem party stanů. Stanovou konstrukci rozložíte za chatou a budete ji mít k dispozici tam, kde je pořádání svatební oslavy nejzajímavější. Byla by škoda sedět v interiéru chaty, když je venku slunečné počasí, a stany jsou pro takovéto akce ideální.

letištní dráha

Letištní plocha – také vás láká představa vznést se do oblak v horkovzdušném balónu či v kokpitu sportovního letounu, anebo se alespoň procházet po travnaté ploše a vnímat ten volný prostor? Letiště bývají velmi často navštěvována lidmi, kteří milují svobodu a volnost, a letištní plochy jim připadají zajímavé a bezpečné. Uspořádání svatby v takovém prostředí bývá velmi oblíbené, za slunečného počasí je to ideální místo nejen k samotné oslavě, ale i k odpočinku a relaxaci. Vhodná jsou k tomu malá sportovní letiště, kde je celkem klid, a pokud vám majitel aeroklubu poskytne zázemí na odstavné ploše mimo přistávací a vzletovou dráhu, nemá to chybu. Mohou to být například letiště Kladno, Slaný, modelářský klub Lány, letiště Rokycany, Soběslav, Tábor Všechov, letiště Bechyně, Břilice u Třeboně, a na severu Čech třeba v Mnichově Hradišti nebo v Českém Dubu, v Liberci, v Jestřabí u Jilemnice nebo v Janově nad Nisou.